Презентовано найпрестижніший Bentley – Автоновини

Спеціалізована модель Bentley Continental GTC була унікально переобладнана, отримавши назву Bentley x Boodles Mulliner Edition. Вона була представлена на вебсайті автовиробника з Великобританії як ще більш розкішна версія класичного авто.

Цей проект базується на моделі Bentley Continental GTC, трансформованому в ательє Mulliner, де виготовляють ексклюзивні авто Bentley. У процесі створення взяла участь відома ювелірна компанія Boodles.

Автомобіль має унікальну зовнішність з блідо-рожевими акцентами на кузові та елегантними 22-дюймовими шліфованими колесами.

Внутрішнє оздоблення Bentley Continental GTC передбачає використання шкіри та льону з вишуканими вишитими деталями, а також декоративного каменю. Особливість інтер’єру – 24-каратне золото, яке прикрашає вентиляційні решітки, ручку управління КПП та деякі інші кнопки.

Центральна консоль прикрашена розкішним кулоном від Boodles, створеним з білого золота та інкрустованим справжніми діамантами.

З технічної сторони, ця спеціальна версія Bentley Continental GTC, розроблена спільно з Boodles Mulliner, зберігає ті ж характеристики, що і базовий кабріолет. Модель має під капотом 6,0-літровий двигун W12 з двома турбінами та 650 кінськими силами, доповнений 8-швидкісною автоматизованою КПП.

Источник

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top