Новини Мукачево

Ухилянт із Закарпаття програв апеляцію і замість умовного терміну отримав 3 роки тюрми | Новини Закарпаття –

15.04.2024 13:00
236


0
Ухилянт із Закарпаття програв апеляцію і замість умовного терміну отримав 3 роки тюрми

Прокуратура в апеляції домоглася зміни покарання для 30-річного мешканця Мукачівщини, який ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Замість умовного терміну, який призначив суд першої інстанції, закарпатець отримав 3 роки ув’язнення

Як повідомили у Закарпатській обласній прокуратурі 15 квітня, військовозобов’язаний у червні 2023 року з’явився до одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, пройшов медичний огляд і був визнаний військово-лікарською комісією придатним. Після цього чоловік написав заяву про відмову проходити військову службу.

«Вже у вересні того ж року Мукачівський міськрайонний суд визнав чоловіка винним і призначив покарання – 3 роки позбавлення волі зі встановленням іспитового строку на 1 рік», – інформують правоохоронці.

Це рішення суду прокуратура оскаржила в Закарпатському апеляційному суді, який визнав закарпатця винним в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації і призначив йому 3 роки ув’язнення. Вирок суду вже набрав законної сили.

 

Читайте також:

За останні 3 дні рятувальники 9 разів виїжджали гасити траву та чагарники на Закарпатті

181


0

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top