Представлено новий автомобіль Toyota 4Runner – Автоновини

З’явився оновлений Toyota 4Runner, розроблений на базі Toyota Tacoma. Він включає в себе новітній дизайн, гібридну силову установку, а також спеціальну модель для екстремальних умов, названу Trailhunter.

Останній 4Runner створено на платформі TNGA-F, з чотирициліндровим двигуном об’ємом 2,4 літра і потужністю 248 кінських сил, що поєднується з 8-ступінчастою автоматичною трансмісією. Є варіант гібридного 4Runner I-Force Max з сукупною потужністю 326 кінських сил. Позашляховик доступний з як з заднім, так і з повним приводом у різних комплектаціях.

Моделі з повним приводом матимуть систему контролю тяги, диференціал LSD та електронно керовану роздавальну коробку з двома діапазонами. Новий 4Runner, як і Land Cruiser Prado 250, оснащено системою від’єднання стабілізатора. Додатково пропонуються режими для їзди по бруду, грязі та піску.

Покупцям доступно 9 варіантів комплектацій: SR5, TRD Sport, TRD Sport Premium, TRD Off Road, TRD Off Road Premium, Limited, Platinum, TRD Pro та Trailhunter для екстремального бездоріжжя. Версія Trailhunter включає підвищений дорожній просвіт, позашляхові шини, амортизатори Old Man Emu, багажник на даху, систему для перетину водних перешкод і додаткове освітлення.

Limited – це стильний варіант заміського авто з чорними елементами в інтер’єрі, додатковими опціями, як-то датчик дощу, підігрів другого ряду сидінь, проекторний дисплей.У стандартних версіях 4Runner встановлені 8-дюймовий мультимедійний екран та 7-дюймовий екран приладової панелі водія, тоді як у вищих комплектаціях – 14-дюймовий мультимедійний екран та 12,3-дюймовий екран приладової панелі.

Також 4Runner оснащений передовими системами безпеки, включаючи автоматичне екстрене гальмування з розпізнаванням пішоходів, адаптивний круїз-контроль, систему визначення смуг руху та розпізнавання дорожніх знаків.Ціни на новий позашляховик будуть оголошені ближче до поставок у дилерські центри. Очікується, щ о ціна буде вищою за базову модель минулого покоління, яка коштувала 42 100 доларів.

Автозапчастини до Toyota тут – https://exist.ua/uk/toyota-cars/

Источник

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top