Opel представив нову версію свого Frontera, зробивши його електричним – Автоновини

Оновлений Opel Frontera випущений у вигляді компактного кросовера. Ця легендарна модель, первісно базована на Isuzu, отримала нове життя від німецького бренду.

Тепер це не рамний позашляховик, а компактний кросовер, який прийшов на заміну моделі Crossland. Новий Frontera розроблений на платформі Smart Car від Stellantis, яка є економічною альтернативою платформі CMP. У лінійці двигунів присутні варіанти гібридної та повністю електричної установки.

Екстер’єр нового Frontera набув характерних рис від моделі Mokka, створеної на базі CMP. Кросовер отримав характерну для бренду передню панель-візор з новим логотипом Opel та світлодіодні смуги. Довжина кросовера становить приблизно 4,4 метра, що зрівнянно з Hyundai Tucson.

В інтер’єрі розташували два 10-дюймових екрана, відділення для бездротової зарядки смартфонів з охолодженням та кілька USB-портів. Особливу увагу Opel приділив інноваційним переднім сидінням Intelli-Seat для збільшення комфорту. Об’єм багажника варіюється від 460 літрів при піднятих задніх сидіннях до 1600 літрів при складених. Дах витримує навантаження до 200 кг.

Гібридна модель включає 1,2-літровий бензиновий двигун з 48-вольтовою допоміжною системою, загальною потужністю 136 кінських сил та 6-діапазонною автоматичною коробкою передач. Електричний варіант оснащений 156-сильним мотором і батареєю на 54 кіловат-години. Привід у Frontera виключно передній.Дату появи на ринку ще не оголосили, але очікуються, що продажі почнуться влітку 2024 року.

У модельному ряду Opel він розміститься між Mokka і Grandland. Конкуруватиме з такими моделями, як Renault/Dacia Jogger та Duster.

Автозапчастини до Opel тут – https://exist.ua/uk/opel-cars/

Источник

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top