Новини Мукачево

На Мукачівщині обрали запобіжні заходи двом чоловікам, у яких знайшли боєприпаси і зброю | Новини Закарпаття –

15.04.2024 13:40
234


0
На Мукачівщині обрали запобіжні заходи двом чоловікам, у яких знайшли боєприпаси і зброю

За процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури триває слідство у двох кримінальних провадженнях щодо незаконного поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими пристроями

Раніше правоохоронці викрили мешканця с. Велика Добронь, який за місцем свого проживання незаконно зберігав чотири гранати РГД-5, одну РПГ-22 та магазини з кількома десятками набоїв. Протягом березня усе це чоловік збув знайомому за попередньо узгоджену суму коштів. Правопорушення викрили спільно зі співробітниками УСБУ в Закарпатській області. Суд вже обрав підозрюваному запобіжний захід – він перебуває під цілодобовим домашнім арештом.

Інший фігурант – 40-річний житель Мукачівщини – вже потрапляв у поле зору правоохоронців через незаконне носіння вогнепальної зброї та боєприпасів. У лютому чоловіка затримали в адміністративному порядку на прикордонній території Берегівського району. Тоді виявили, що при собі він незаконно зберігав пістолет і 6 бойових патронів.

А вже цього місяця, маючи інформацію щодо можливої причетності чоловіка до незаконного розповсюдження вибухових речовин у регіоні, правоохоронці виявили у нього гранату РГД-5. Її підозрюваний зберігав в належному йому автомобілі «BMW X5». Закарпатцеві вже обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внести 242 тис. грн застави.

В обох кримінальних провадженнях триває слідство. Його здійснює Мукачівське районне управління поліції.

Читайте також:

За вихідні закарпатські рятувальники ліквідували сім загорань сухостою і сміття

209


0

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top