Acura активно розробляє нову модель під назвою ADX – Автоновини

Японський автовиробник Acura працює над створенням свіжого кросовера ADX. Компанія планує випустити цю модель на початку 2025 року.

Що вже відомо на сьогоднішній день? Здається, Acura намагається створити зв’язок між ADX і Integra, таким чином новий автомобіль може виявитися своєрідною «позашляховою» версією американського хетчбека. На даний момент Integra, яка з’явилася на ринку в 2022 році, заснована на платформі одинадцятого покоління Honda Civic.

У цій моделі встановлений 1,5-літровий турбодвигун з потужністю 203 кінських сил. Протягом першого кварталу 2024 року Acura продала 30 373 авто, що на 9,2% менше, ніж у аналогічний період минулого року. Березень виявився найуспішнішим місяцем поточного року для бренду, з продажем 11 968 автомобілів, у тому числі 4380 моделей MDX та 4125 RDX. В свою чергу, Integra знайшла 2541 покупця у перший весняний місяць, а продажі TLX склали 922 автомобілі.

У серпні 2023 року був представлений найпотужніший кросовер в історії Acura – електричний ZDX з двигуном потужністю 507 кінських сил. Відповідно до стратегії розвитку бренду, до 2040 року вся лінійка Acura буде складатися виключно з електрокарів. Невідомо, чи отримає ADX електричну версію, поки це лише предмет здогадок.

Автозапчастини до Acura – https://exist.ua/uk/acura-cars/

Источник

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top