За рік до офіційного анонсу стали відомі подробиці про бюджетні моделі SEAT – Автоновини

Новинки від SEAT, моделі Arona та Ibiza, отримають оновлений зовнішній вигляд та удосконалену мультимедійну систему. В асортименті з’являться також більш економні гібридні версії.

З’явилися зображення оновлених SEAT Ibiza та Arona. Ці хетчбек та компакт-кросовер пройдуть модернізацію. Їх демонстрували під час річної прес-конференції виробника з Іспанії. Відомо, що вони з’являться на ринку в кінці 2025 року.

З фотографій видно, що зовнішність хетчбека і кросовера SEAT набула більш виразного дизайну. Збільшили радіаторну решітку та повітрозабірник, змінили дизайн бамперів, фар та задніх ліхтарів. Інтер’єр SEAT Arona і Ibiza 2025 року поки що не демонстрували, але відомо про оновлену мультимедійну систему з більшим екраном.

Асортимент двигунів для SEAT Ibiza та Arona також чекають оновлення. Двигуни будуть оснащені «мякою» гібридною системою, яка сприятиме зниженню споживання пального.

Крім цього, повідомляється про майбутні оновлення моделей SEAT Leon та Ateca. Вони теж зазнають змін у зовнішності, а також отримають нову матричну оптику та плагін-гібридні версії.

Автозапчастини до Seat тут – https://exist.ua/uk/seat-cars/

Источник

To Top