Новини Чопа

Чопський міський голова завітав до військових 711 полку, які вийшли на відпочинок після запеклих боїв на Бахмутському напрямку (ФОТО)

1Голова Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту спільно з командиром 711 полку та Чопським міським головою Валерієм Самардаком завітали до бійців зазначеного полку, які вийшли на відпочинок після запеклих боїв на Бахмутському напрямку.

Військовослужбовцям за особисту мужність виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вручили державні нагороди, відомчі відзнаки та цінні подарунки від місцевих органів влади.

–  Дякую всім і кожному за ту роботу, яку ви робите, за ваші стійкість, мужність і незламність. Ви на рівні з іншими Силами оборони виконуєте поставлені  перед вами завдання.  Ви з честю виконуєте надважкі і надважливі завдання на складних ділянках фронту. Разом ми йдемо до нашої спільної перемоги. Без кожного з вас вона неможлива! Слава Україні! — сказав Голова Адміністрації генерал-майор Богдан Бондар.

Окремо висловлюємо подяку всім, хто долучився до відзначення бійців цінними подарунками — працівникам Чопської міської ради, підприємцям Віктору Бабинцю та Віталію Луговому.

Дякуємо кожному за внесок, який ви робите щоб пришвидшити нашу Перемогу!



Переглянути фото



Переглянути фото



Переглянути фото



Переглянути фото



Переглянути фото



Переглянути фото

« повернутися

To Top