Недавно відбулася прем’єра оновленого авто Honda HR-V – Автоновини

У Японії (де ця модель відома як Vezel) відбулася презентація оновленої версії компактного кросовера Honda HR-V. Запуск продажів запланований на квітень.

Основною візуальною зміною у моделі Honda HR-V 2024 є розширена безрамкова решітка радіатора. Водночас, автомобіль отримав оновлені бампери та задні ліхтарі.

Крім того, в асортименті моделі вперше з’явився офф-роуд пакет Hunt Package. У цьому варіанті кросовер відрізняється унікальною решіткою радіатора, захисним пластиковим обрамленням та великопрофільними шинами на 16-дюймових колісних дисках. Додано також рейлінги для багажу на дах.

Інтер’єр версії Hunt Package особливий завдяки водостійкій оббивці. У стандартних версіях кросовера змін у салоні не відбулося. До переліку опцій додали адаптивний круїз-контроль з режимом руху в умовах заторів.

Honda HR-V все ще оснащена гібридною системою e:HEV, яка включає в себе 131-сильний електродвигун та 1,5-літровий бензиновий генератор потужністю 106 кінських сил. Середній витрата пального становить 4,2 л на 100 км. Автомобіль доступний у варіантах з переднім та повним приводом.

Автозапчастини до Honda тут – https://exist.ua/uk/honda-cars/

Источник

To Top