КУЛЬТУРА

Піреус Банк відкрив відділення у Хмельницькому На правах реклами

Відділення у Хмельницькому стало 14-м працюючим відділенням Піреус Банку в УкраїніВідділення у Хмельницькому стало 14-м працюючим відділенням Піреус Банку в Україні. Фото: Піреус Банк

Піреус Банк відкрив своє перше відділення у Хмельницькому, продовжуючи стратегію розширення на заході країни, що орієнтоване на обслуговуванні всіх клієнтських сегментів.

Відділення Піреус Банку знаходиться за адресою вул. Шевченка, 39 та повністю відповідає сучасним вимогам безпеки, ергономіки та комфорту для клієнтів, та персоналу. Відділення включено до мережі Power Banking, аби мати можливість не переривати обслуговування клієнтів на можливі періоди відключення електропостачання. Піреус Банк, член європейської фінансової групи Piraeus Financial Holdings, інвестує в сучасні технології та рішення, а також у розвиток людського капіталу для постійного покращення клієнтського досвіду.

«Це вже четверте відділення нового формату, відкрите за останні місяці що відповідає європейським стандартам. Незважаючи на складні умови воєнного часу, Піреус Банк продовжує активно розвивати свою діяльність в Україні, інвестуючи в цифрові рішення та розширюючи географію присутності. Наша мета — бути ще ближчими до наших клієнтів на заході країни та надавати їм необхідну підтримку. Фізична присутність має для них велике значення в наш час», — зауважив голова правління Піреус Банку в Україні, Янніс Кіріакопулос.

У внутрішньому просторі Хмельницького відділення передбачено розділення на окремі зони для зручності та комфорту кожного клієнта в процесі обслуговування.

1

Представники всіх сфер бізнесу та мешканці міста можуть скористатися вигідними депозитними пропозиціями для фізичних, юридичних осіб, здійснити валютні операції, отримати фінансову підтримку для розвитку бізнесу, оформити платіжні картки для розрахунків із кешбеком, скористатися сейфами та іншими перевагами з надійним та перевіреним партнером, таким як Піреус Банк.

«Основні принципи нашої роботи — чесність, прозорість будь-яких пропозицій, індивідуальний підхід та увага до потреб клієнта. Ми прагнемо вибудувати довірливі стосунки із нашими клієнтами, аби стати для них надійним фінансовим партнером, який спростить щоденне банківське обслуговування без зайвих зусиль», — прокоментувала директор відділення Тетяна Прус.

1

Відділення у Хмельницькому стало 14-м працюючим відділенням Піреус Банку в Україні. Банк також представлений у Києві, Ірпені, Одесі, Дніпрі, Львові, Харкові, Івано-Франківську, Черкасах, а відтепер і у Хмельницькому.

Ліцензія №91 від 17.10.2011 р., НБУ

To Top