КУЛЬТУРА

Кінно-спортивний клуб виграв торги за ділянку під будівництво спорткомплексу в Волочиську

У Волочиську може зУ Волочиську може з’явитись кінно-спортивний клуб. Фото: prozorro.sale

За земельну ділянку запропонували один мільйон 258 тисяч гривень

Волочиська міська рада провела торги з продажу земельної ділянки, яку можуть використати для будівництва спортивних об’єктів. Про це стало відомо з сайту “Прозорро.Продажі”.

Як писав раніше сайт “Є” ye.ua земельна ділянка площею 1,9904 гектара розташована на вулиці Запорізькій у Волочиську. Вона належить до земель рекреаційного призначення. Площа у 0,8579 гектара цієї ділянки відносяться до зони охорони археологічного культурного шару.

Землю можна використовувати для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту.

Стартова ціна земельної ділянки була один мільйон 212 тисяч гривень. При цьому нормативна грошова оцінка землі вища – 1,7 мільйона гривень.

В торгах прийняли участь ТОВ “Кінно-спортивний клуб “Мелвіт” та приватне підприємство “Лука Сервіс”. Переможцем торгів стало ТОВ “Кінно-спортивний клуб “Мелвіт”, яке запропонувало за земельну ділянку один мільйон 258 тисяч гривень.

Це підприємство заснували у 2023 році, а директоркою та засновницею є Віталіна Мельник.

Раніше сайт “Є” ye.ua писав, що Волочиська міська рада виставила на продаж земельну ділянку площею 6,5 гектара. Переможцем торгів стало приватне підприємство “Транс-Авто-Д”, яке запропонувало три мільйони 243 тисячі гривень.

To Top