Новини Тернополя

Ніж застряг в 1 см від серця: тернопільські медики врятували чоловіка

Медики тернопільської лікарні швидкої допомоги врятували життя чоловіка, який отримав ножове поранення грудної клітки та живота. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці лікарні.

“Лезо застрягло за один сантиметр від серця. Близько 17 години вечора до лікарні швидкої допомоги був доставлений чоловік 59 років у важкому стані. З урахуванням низьких показників життєдіяльності (практично критичних) було прийнято рішення про негайне хірургічне втручання.
Під час операції медики виявили пошкодження грудної клітки, легень та діафрагми, а також проникаюче поранення черевної порожнини, включаючи ураження шлунку, що призводило до виливання його вмісту у черевну та плевральну порожнини. Ситуація була критична”, – йдеться у повідомленні.

Лікарі провели торакотомію для ушивання поранення легень та діафрагми, а також зашили шлунок і зупинили кровотечу. Стан пацієнта наразі стабільний.

З питаннями, чи був це нещасний випадок, чи хтось навмисне поранив чоловіка, наші журналісти звернулися до поліції області. Щойно інформацію нададуть, повідомимо.

To Top