Dacia готує мікроавтобус за 16 тисяч євро – Автоновини

Нещодавно, під час огляду виробничих потужностей Dacia в Румунії, одному з репортерів вдалося зробити знімок невідомого на той час прототипу. Він, згідно з чутками, має потенціал стати конкурентом знаменитого Volkswagen Transporter.

На робочому столі одного зі спеціалістів компанії лежав мініатюрний макет цієї моделі, проте конкретні деталі проекту не були оприлюднені для відвідувачів заводу. За день до цього в Інтернеті з’явилися оновлені зображення даної моделі разом з певною інформацією. Говориться про новий мікроавтобус від Dacia, який буде доступний як у варіанті фургона, так і в якості будинку на колесах. Передбачається, що новинка отримає назву Vaner.

На основі перших картинок, створених незалежним ілюстратором, очікується, що автомобіль отримає стилістичні рішення, аналогічні третьому поколінню моделі Duster, а також включатиме елементи забарвленого пластику по всьому периметру кузова.

Доки немає повної інформації щодо внутрішнього оформлення автомобіля, але вже відомо про тип двигуна, який буде встановлений.

За попередніми даними, базова модель Dacia Vaner буде оснащена однолітровим двигуном TCe потужністю 100 кінських сил для фургонної версії. У більш дорогих модифікаціях, призначених для перевезення до дев’яти людей, використовуватиметься 1,3-літровий двигун TCe із видачею 150 кінських сил. Очікувана стартова ціна Vaner становитиме близько 16 тисяч євро.

Новинку можна буде придбати протягом наступних декількох років.

Источник

To Top