Новини Чопа

Відбулося засідання 45 сесії восьмого скликання (ФОТО)

1

Сьогодні, 10 квітня, відбулося засідання 45 сесії восьмого скликання Чопської міської ради. На порядок денний було винесено 23 питання, серед яких 3 додаткові.

Засідання розпочалося з вшанування захисників і захисниць України, які загинули боронячи нашу свободу та незалежність, та мирного населення, яке померло від рук російських загарбників.

Місцеві обранці затвердили рішення «Про присвоєння звання «Почесний громадянин м. Чоп».  За особистий внесок у соціально-культурний розвиток міста Чоп, вагомий внесок у розвиток освіти в місті, активну громадську та волонтерську діяльність було присвоєно звання «Почесний громадянин міста Чоп» Марії Іваньо.

Під час засідання місцеві обранці затвердили звіт міського голови про діяльність виконавчих органів ради та про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами ради, про фінансово-господарську діяльність КП «Чопський ринок», КНП  «Чопська міська лікарня» та КНП «Чопський центр первинної медико-санітарної допомоги» за 2023 рік.

Під час  засідання було внесено зміни до бюджету територіальної громади на 2024 рік та ряду Програм: підтримки військової частини; „Турбота” на  2023 – 2024 роки; впровадження системи вуличного відеоспостереження в населених пунктах Чопської міської територіальної громади на 2023-2025 роки; благоустрою населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2024-2026 роки; соціально-економічного і культурного розвитку Чопської міської територіальної громади на 2024-2027 роки.

Також було затверджено Програма забезпечення державної безпеки в Ужгородському районі, матеріально-технічного забезпечення Управління СБУ в Закарпатській області на 2024 рік та розпорядження міського голови про передачу спальних наборів для військових.

Наостанок затверджено та внесено зміни до детального плану,  прийнято 8 рішень щодо земельних питань.



Переглянути фото



Переглянути фото



Переглянути фото



Переглянути фото



Переглянути фото



Переглянути фото



Переглянути фото



Переглянути фото



Переглянути фото



Переглянути фото



Переглянути фото



Переглянути фото

« повернутися

To Top