ПОЛІТИКА

Саакашвілі прокоментував відставку команди реформаторів

Саакашвілі прокоментував майбутню відставку своєї молодої команди реформаторів.

Екс-губернатор Одещини Міхаель Саакашвілі прокоментував майбутню відставку своєї молодої команди реформаторів. Він заявив, що голови РДА, які вирішили скласти свої повноваження, не йдуть «в небуття», а відправляються «в резерв для нової України».

Про це Саакашвілі написав на власній сторінці у соцмережі.

Саакашвілі розповів, що свою команду відбирав по особливим критеріям. Він впевнений в кожному з 25 голів райдержадміністрацій.

«Це були одні з кращих голів районів у масштабі України. Ми відібрали 25 з них в результаті прозорого всеукраїнського конкурсу серед 7 тисяч кандидатів», – заявив минулий одеський губернатор.

За словами екс-губернатора Одеської області, йому не соромно перед своєю командою за те, що протягом останнього року їх доходи значно зменшились, а декларації були прозорими.

«Крім конкретних зроблених справ мені не було соромно за те, що майнові декларації майже всіх з них погіршилися у порівнянні з минулим роком, а в сьогоднішній Україні це дуже важливий критерій для посадових осіб», – відзначив Саакашвілі.

Проте, він наголосив, що цього разу вони не відступають, а йдуть у резерв.

«Сьогодні більшість з них подали у відставку, але це не відступ, а всього лише маневр. Всі ці молоді люди, вже з досвідом, стануть блискучим кадровим резервом для нової України, яка все одно скоро відбудеться», – відзначив екс-глава Одеської ОДА.

To Top