КУЛЬТУРА

За Закупнянський кар’єр на торгах запропонували 52 мільйони гривень

Стартова ціна зросла у понад 3 разиСтартова ціна зросла у понад 3 рази. Фото: Фонд держмайна

В аукціоні брали участь 5 підприємств.

 Регіональне відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях провело 23 лютого аукціон з продажу держпідприємства «Закупнянський кар’єр», розташованого на Кам’янеччині. Найбільшу суму, розміром у 52 мільйони гривень, запропонувала дніпровська фірма «Ендюренс агро». Про це стало відомо з сайту «Прозоро.Продажі».

Загалом у торгах брало участь 5 підприємств. Ціна стартувала з 15,8 мільйона гривень і в кінцевому результаті зросла у 3,28 ра­за – до 52 мільйонів і ста гривень. Однак, варто зазначити, що аукціон буде успішний лише після сплати коштів, адже в Хмельницькій області нерідко переможці торгів відмовляються потім підписувати протоколи.

За даними Youcontrol, ТОВ «Ендюренс агро» зареєстрована у 2022 році у Дніпрі. Керівником підприємства є Оксана Войченко. Основний вид діяльності ТОВ «Ендюренс агро» – виробництво інших виробів із бетону, гіпсу та цементу. 

Напередодні сайт «Є» писав, що держпідприємство «Закупнянський кар’єр» виставлявся як Єдиний майновий комплекс, до складу якого входять 39 об’єктів нерухомості. Це будівлі, майстерні, склади, бункери, свердловини та поля фільтрації. Загальна площа об’єкта – 12 тисяч 856 квадратних метрів.

Громада на Хмельниччині продає за мільйон гривень чергову ділянку на Бакоті

To Top