Новини Хмельницького

Водій «під наркотиками» у Нетішині тікав від поліції та вчинив аварію

У лікарні підтвердили, що водій перебував під дією марихуаниУ лікарні підтвердили, що водій перебував під дією марихуани. Фото: секторі комунікації поліції Хмельницької області

На чоловіка склали три адмінпротоколи та відкрили кримінальне провадження.

Сьогодні, 26 січня, у Нетішині правоохоронці спіймали 27-річного водія «БМВ». Проігнорувавши вимогу поліції зупинитися, чоловік намагався від них втекти й вчинив аварію. Як виявилося, він перебував під дією наркотиків. Про це розповіли у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

За їх словами, близько 10-ї ранку екіпаж патрульної поліції виявив автомобіль «БМВ» з технічними несправностями. Водій не зупинився на вимогу правоохоронців і прискорив рух. Порушивши правила маневрування, він вчинив аварію — пошкодив автівки, які їхали у попутному напрямку. Але й це його не зупинило.

«Чоловік залишив автівку і почав утікати. За кілька хвилин його наздогнали правоохоронці. Під час переслідування поліцейські помітили, як він викидає вміст своєї барсетки. Серед речей був пакет з порошкоподібною речовиною. Ймовірно — наркотичною», — зазначили у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Затриманим виявився 27-річний житель Нетішина. У лікарні встановили, що він перебував під дією марихуани. Наразі на нього склали три адмінпротоколи: за частиною 1 статті 130 (Керування транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння), частиною 1 статті 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) та статтею 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП без потерпілих).

Також правоохоронці відкрили провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України, пов’язаною зі зберіганням наркотиків. Вилучені речовини направили на експертизу.

To Top