Кримінальні новини

Спіймали 78 порушників: нацгвардійці завершили охорону громадського порядку у Ворохті та Яремче (ВІДЕО) | Кримінальні новини

Posted on

Гірсько-патрульна рота Нацгвардії завершила охорону громадського порядку у Ворохті та Яремче.

Військовослужбовці гірсько-патрульної роти в складі мобільного резерву військової частини 1241 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України завершили патрулювання з охорони громадського порядку у місцях масового відпочинку громадян на території Ворохтянського ОТГ та Яремче, що на Івано-Франківщини.

Голова Ворохтянської ОТГ Олег Дзем’юк відзначив сумлінну роботу військовослужбовців Національної гвардії України та запевнив, що місцеві мешканці та туристи могли почувати себе спокійно. По завершенню виконаних завдань у даному регіоні нацгвардійцям вручили подяки, інформує “Галка” з посиланням на 50 Полк імені полковника Семена Височана Національної Гвардії України.

Гвардійці виконували завдання служби з охорони громадського порядку з метою підвищення рівня безпеки відпочивальників під час зимового курортного сезону та надавали допомогу у боротьбі зі злочинністю. Протягом періоду несення служби гвардійці передали працівникам поліції 78 осіб за вчинення адміністративних правопорушень, серед них найбільш серйозними правопорушеннями були водіння в нетверезому стані та порушення правил торгівлі алкогольними напоями й тютюновими виробами.


ПОПУЛЯРНІ

Exit mobile version