Новини Тернополя

На що витрачає “ковідні” гроші міський голова Кременця та депутати

Розповіли – на що витрачають кошти “Є-Підтримки” міський голова Кременця та деякі депутати міської ради. Частину з них вклали у знайомство з історією власного краю. Зокрема, придбали сімейні квитки до Кременецького краєзнавчого музею. 

Під час сесії Кременецької міської ради голова громади Андрій Смаглюк придбав із коштів “Є-підтримки” “Сімейний квиток” до музею.

“Сьогодні ми продовжуємо розвиватись, отримані кошти плануємо використовувати на ремонт будівлі музею та інші господарські цілі. Жителі та гості нашої громади зараз можуть придбати квиток для усієї родини та скористатись ним протягом цього року, адже кошти з Е-підтримки мають обмежений термін використання.

Окрім міському голові, хочу ще сьогодні подякувати за розуміння та підтримку нашої ініціативи депутатам міськради Анюті Кічатій, Юрію Мазурчуку, Людмилі Станько та першому заступнику Олександру Маринюку!”, – зазначив директор краєзнавчого музею Андрій Левчук.

Нагадаємо, у музею пропонують використати кошти Є-підтримки (ковідні) на екскурсію до музею.
Сімейний квиток дійсний протягом 2022 року та дає можливість одноразово відвідати музей групі до 10 осіб в супроводі  екскурсовода. Вартість квитка – 250 грн. Завчасно оплатити вхід можна за посиланням.

To Top