Новини Хмельницького

Автомобіль збив хмельничанку на «зебрі» поблизу старого кладовища

Posted on

Травмовану госпіталізували у Хмельницьку міську лікарню. Фото: сектора комунікації поліції Хмельницької області

Подібна аварія на цій ділянці траплялася й минулого місяця.

Вчора, 25 січня, місцева жителька травмувалася під час аварії на вулиці Кам’янецькій. Коли вона переходила дорогу «зеброю», на неї наїхав автомобіль. Жінку госпіталізували у лікарню. Про це розповіли представники сектора комунікації поліції Хмельницької області.

За їх інформацією, аварія сталася близько 10-ї години 25 січня на вулиці Кам’янецькій. На «зебрі» поблизу старого кладовища 72-річний водій на автомобілі «Форд Транзит» наїхав на 38-річну жінку. Як наслідок, її госпіталізували у травматологічне відділення Хмельницької міської лікарні.

«Наразі слідчі встановлюють усі обставини цієї аварії. Вони відкрили провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», — зазначили у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Покарання передбачене цією статтею: від 51 тисячі до 85 тисяч гривень штрафу або до двох років виправних робіт, або до шести місяців арешту, або до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

Нагадаємо, це вже не перша аварія, яка стається на цій «зебрі». Так, торік ввечері 15 грудня 18-річну дівчину-пішохода збив 63-річний водій на авто «ЗАЗ».

ПОПУЛЯРНІ

Exit mobile version