Новини Берегово

Вандали пошкодили новорічні декорації у двох берегівських скверах (ФОТО, ВІДЕО)

Posted on

Вандали пошкодили новорічні декорації у двох берегівських скверах (ФОТО, ВІДЕО)

– і були затримані поліцією по гарячих слідах

8 грудня, до поліції Берегова звернулися працівники органу місцевого самоврядування і повідомили про пошкодження новорічно-різдвяних декорацій у центрі міста. Прибувши за викликом, поліцейські провели огляд місця події та опрацювали відео з камер спостереження. В результаті з’ясували, що злочин трапився сьогодні вночі, близько 1-ої години ночі.

Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний житель Вінниччини. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, чоловік пошкодив три клумби та декоративну тематичну фотозону, після чого пішов у невідомому напрямку. Також слідчі з’ясували, що на місці злочину перебували 33-річний та 29-річний жителі Кіровоградської області, які разом з вінничанином приїхали на Закарпаття, де планували працювати на будівництві. Слідчі кваліфікували дії зловмисника за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство. Наразі вирішується питання щодо обрання 27-річному жителю Вінницької області запобіжного заходу. Досудове розслідування у справі триває.

Як повідомив https://odnoboko.net/ очільник Берегівської міськради Золтан Бабяк, понівечені прикраси, зіпсовані в ніч з 7 на 8 грудня у парках площ Будапешт та Героїв, реставрації не підлягають, але фахівці вже працюють над новими декораціями, аби замінити понищені. Мерія закликає мешканців міста, в разі, якщо вони стають свідками вандалізму та інших правопорушень, звертатися у колл-цент міської ради (тел. 097 9990200) або у поліцію



Нагадаємо, що нещодавно в тому ж парку “Будапешт” безслідно зник “Камінь кохання”, встановлений до 950-річчя Берегова

ПОПУЛЯРНІ

Exit mobile version