Новини Берегово

В Берегові малолітні злодії спробували викрасти скриньку для пожертв

Posted on

В Берегові малолітні злодії спробували викрасти скриньку для пожертв

10/11/2021



4762



0

Гроші збиралися для дітей закарпатців, загиблих в АТО/ООС

Beregovo.Today регулярно висвітлює акції берегівських волонтерів з Берегівського Громадського Центру "Кожен Може Допомогти!", насамперед, їхню щорічну акцію "Миколай тебе не забуде", в ході якої зібрані за рік гроші та пожертування йдуть на подарунки дітям закарпатців, загиблих у війні з Російською Федерацією на сході України (див. Вечірнім Берегово ходив Святий Миколай)

Але навіть на такі гроші знайшлися охочі без краплі совісті. Про кричущий інцидент повідомила одна з натхненниць волонтерської акції, Тетяна Вовкунович:

"Сьогодні наша Благодійна акція зазнала нападу банди юних грабіжників, які на очах в людей викрали скриньку для пожертв…

Свою "акцію" малолітні крадії зазделегідь добре спланували, так як один викрадав, на бігу передав іншому,а той третьому і всі втікали врізнобіч…

Однак,завдяки небайдужості перехожих, їхній наліт зазнав фіаско, бо всі вони були затримані, хоч і на досить значній відстані від місця грабунку. Хочу подякувати всім причетним до присікання цього злочину, і працівникам поліції зокрема, за професійні дії. Сьогоднішня наша маленька спільна вікторія над цим злом вселяє надію, що ми, як громада, в змозі протистояти навалі злочинності, яка йде від спільноти, що мешкає поруч…"

(за посиланням можна подивитись також і відео злочину, а також зізнання одного з затриманих)

Треба відмітити, що останнім часом нарікання берегівчан щодо сплеску малолітньої злочинності в місті з’являються у місцевих соціяльних ФБ-групах регулярно. Зокрема, вийшла ціла серія постів від очевидців про споживання малолітками клею, який вони нюхають через пакети, отримуючі наркотичний кайф. І все це відбувається в людних місцях, посеред білого дня.

ПОПУЛЯРНІ

Exit mobile version