Суспільство

Побиття неповнолітнього в Іршаві. Поліція проводить розслідування

Posted on

Співробітники поліції повідомили про підозру 20-річному чоловіку, який побив 16-річого підлітка у торговому центрі. Слідство у справі триває.

Співробітники Іршавського відділення поліції проводять досудове розслідування за фактом побиття 16-річного юнака. Поліції про госпіталізацію до лікарні неповнолітнього мешканця Іршави повідомили місцеві медики.

Слідчо-оперативна група швидко встановила особу, причетну до побиття хлопця та обставини за яких трапилася подія. Поліцейські з’ясували, що інцидент трапився у одному з торгових центрів Іршави. Між потерпілим та 20-річним мешканцем сусіднього села виник раптовий словесний конфлікт, у ході якого старший завдав численні удари неповнолітньому опоненту. У результаті той отримав важкі травми.

Потерпілий наразі перебуває під наглядом медиків, а нападнику слідчі вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Розслідування у справі триває.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

ПОПУЛЯРНІ

Exit mobile version