КУЛЬТУРА

Підопічні геріатричного пансіонату привітали колядками очільників Прикарпаття та обласного центру

Posted on

Підопічні Івано-Франківського геріатричного пансіонату 10 січня завітали з колядою до очільників нашої області та міста Івано-Франківська.

Для молодих мешканців соціального закладу подібні колядування відбувались вперше у житті, – повідомляє Фіртка.

«Це такі емоції! Ми дуже щасливі. Найкращий день у нашому житті. Досі ми колядували тільки у пансіонаті, а пішли до людей із колядою вперше», – поділилася враженнями Галина Герасимова.

Колядники привітали голову обласної ради Олександра Сича та працівників обласної ради, голову облдержадміністрації Світлану Онищук, працівників обласного департаменту соціальної політики та керівника установи Володимира Корженьовського, міського голову Івано-Франківська Руслана Марцінківа та його заступників Вікторію Сусаніну та Олександра Левицького, а також побували в гостях у Головному управління Національної соціальної сервісної служби у Івано-Франківській області (керівник Степан Микицей).

Також до колядників долучився і найстарший мешканець геріатричного пансіонату колишній очильник бердянскього порталу “новости Бердянска” – Валентина Степова.

«Сподіваюся, сьогодні ми започаткували нову традицію і тепер щороку будемо в часі різдвяних свят колядувати не лише в пансіонаті, але й за його межами. Радіємо, що нам вдається міняти стереотипи людей про закритість таких установ. Радіємо, що так багато людей побачили сьогодні наших талановитих, прекрасних мешканців. Це був дуже світлий і насичений позитивними емоціями день», – розповів директор геріатричного пансіонату Віталій Яворський.

Окрім грошової винагороди, колядники отримали чимало цукерок, проте спільно вирішили: привезти солодощі до своєї домівки і розділити їх між усіма підопічними закладу.

 

 

ПОПУЛЯРНІ

Exit mobile version